mdbs bestaat uit een klein team van betrokken ontwerpers met een persoonlijke benadering. We richten ons op stedenbouwkundig ontwerp en inrichting van de openbare ruimte, van visie tot uitwerking.  We hebben een breed netwerk van vakmensen, bureaus met expertise op verschillende vakgebieden waarmee we voor elke vraag heel makkelijk het juiste team voor de opgave kunnen samenstellen.

Stedenbouw = communicatie: in deze teams zijn wij de bruggenbouwers, de bindende factor, we brengen partijen bij elkaar. Het kan gaan om samenwerkingsverbanden, tussen ontwerpende en onderzoekende partijen, vakgebieden als verkeer, civieltechniek, etc. maar ook projectontwikkeling als vakgebied. De grens tussen opdrachtgevers en samenwerkingspartners vervaagt. Bewoners, gemeenten, ontwikkelaars en architecten kunnen opdrachtgevers, opdrachtnemers of projectpartners zijn. Interdisciplinaire teamverbanden waarbinnen ‘wie betaalt bepaalt’ in elk geval niet het enige credo is voor het realiseren van een mooie buurt, dorp of stad.

Naast heel concrete projecten in visie en uitvoering zijn we ontwerpers met een brede onderzoekende blik en proberen we actief in te spelen op actuele ruimtelijke vraagstukken als bottom-up, co-creatie etc. door middel van onderzoek en kennisuitwisseling.  

DELEN

MDBS TEAM

Matthijs de Boer

Oprichter en naamgever van het bureau. Gelooft in stedenbouw als teamw...

Lees verder>

Astrid Kockelkoren

Stedenbouwkundige pur sang. Het stedenbouwkundig ontwerp is de kern va...

Lees verder>

Tesse Bijlsma

Landschapsarchitect 

Lees verder>

Byron Wu

Master student TU Delft, intern urban design at mdbs

Lees verder>

Vacature

mdbs is op zoek naar een stagiair(e)!

Lees verder>