mdbs verhuist van Schoonderloo naar Het Posthuis

Nieuws - 15 januari 2021

Begin 2021 gaat mdbs een nieuwe fase in op een nieuw adres: het bureau verhuist van Huize Schoonderloo in Rotterdam-Delfshaven naar Het Posthuis aan de Westzeedijk 116-C, in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam.

Het Posthuis is een van de glorieuze eind-19e-eeuwse panden aan de Westzeedijk, aan de rand van de zogenaamde 'Muizenpolder', buitendijks gebied waarin onder meer de prachtige Tuin Schoonoord ligt, een verborgen groen juweeltje in Rotterdam. Het adres is onderdeel van het Scheepvaartkwartier, zonder meer een van de meest sfeervolle stukjes Rotterdam, met Het Park, de Parklaan en de Veerhaven. In het Posthuis was voorheen een internaat gevestigd voor postbeambten in opleiding uit het hele land. Het is in 1896 als woonhuis gebouwd.

mdbs is vanaf 15 januari gevestigd op de 2e verdieping. Het postadres is Westzeedijk 116-C, 3016 AH Rotterdam. Recht tegenover de Kunsthal. Het vaste telefoonnummer vervalt. Het telefoonnummer is dan 06 26 324 955. Website en email blijven hetzelfde. Maak gerust een afspraak om eens langs te komen voor koffie en een blik op de nieuwe plek. Het Posthuis is prima bereikbaar met de metro (station Leuvehaven of station Dijkzigt) of de tram (lijn 8 halte Kievitslaan/EMC of lijn 7 halte Westplein). Het is een kwartier lopen van Rotterdam CS. Parkeren kan, tegen betaling, voor de deur of in de parkeergarage Vollenhovestraat. Maar kies vooral voor de fiets!

TERUG

DELEN

Genootschap Historisch Delfshaven plaatste deze reactie om 08 september, 2021

Beste mensen, Via de mail kon ik jullie niet bereiken, daarom langs deze weg: Op jullie website stond tot voor kort een interessant artikel over jullie toenmalige domicilie Huize Schoonderloo. Toen ik dat las heb ik het in mijn achterhoofd gehouden om de inhoud ervan ooit te gebruiken voor de Nieuwsbrief/Magazine van ons genootschap. Deze week begon ik aan een artikel over de geschiedenis van het ambacht/dorp Schoonderloo, mede geïnspireerd door het artikel van jullie. Tot mijn grote teleurstelling bleek, toen ik het verhaal op wilde zoeken, dat jullie inmiddels verhuisd zijn naar een ander adres en dat het artikel niet meer op jullie website staat. Kunnen jullie dat artikel zoals dat vroeger op jullie site stond nog ergens op kunnen hoesten en naar mij mailen? Dan kan ik er alsnog gebruik van maken. Wat mij vooral aansprak, dat weet ik nog wel, is de link tussen jullie huidige werk, de nabije geschiedenis en gebruik van het pand, en de iets verdere geschiedenis van het pand en Schoonderloo. Het is misschien ook wel leuk om in het kader van dat artikel een afspraak met iemand van jullie te maken over jullie ervaringen in Delfshaven en de confrontatie met de geschiedenis ervan. Ik hoor graag van jullie. Telefonisch ben ik bereikbaar op 66 2206 4405.

GregorySeacy plaatste deze reactie om 06 april, 2023

Amazing write ups. Thanks a lot. good college essays https://bestmasterthesiswritingservice.com how to write a legal essay https://cheapessaywriteronlineservices.com

Uw reactie plaatsen: