mdbs verhuist van Schoonderloo naar Het Posthuis

Nieuws - 15 januari 2021

Begin 2021 gaat mdbs een nieuwe fase in op een nieuw adres: het bureau verhuist van Huize Schoonderloo in Rotterdam-Delfshaven naar Het Posthuis aan de Westzeedijk 116-C, in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam.

Het Posthuis is een van de glorieuze eind-19e-eeuwse panden aan de Westzeedijk, aan de rand van de zogenaamde 'Muizenpolder', buitendijks gebied waarin onder meer de prachtige Tuin Schoonoord ligt, een verborgen groen juweeltje in Rotterdam. Het adres is onderdeel van het Scheepvaartkwartier, zonder meer een van de meest sfeervolle stukjes Rotterdam, met Het Park, de Parklaan en de Veerhaven. In het Posthuis was voorheen een internaat gevestigd voor postbeambten in opleiding uit het hele land. Het is in 1896 als woonhuis gebouwd.

mdbs is vanaf 15 januari gevestigd op de 2e verdieping. Het postadres is Westzeedijk 116-C, 3016 AH Rotterdam. Recht tegenover de Kunsthal. Het vaste telefoonnummer vervalt. Het telefoonnummer is dan 06 26 324 955. Website en email blijven hetzelfde. Maak gerust een afspraak om eens langs te komen voor koffie en een blik op de nieuwe plek. Het Posthuis is prima bereikbaar met de metro (station Leuvehaven of station Dijkzigt) of de tram (lijn 8 halte Kievitslaan/EMC of lijn 7 halte Westplein). Het is een kwartier lopen van Rotterdam CS. Parkeren kan, tegen betaling, voor de deur of in de parkeergarage Vollenhovestraat. Maar kies vooral voor de fiets!

TERUG

DELEN

Uw reactie plaatsen: