Superlight

Nieuws - 16 december 2014

MdBS gaat een samenwerking aan met SUPERLIGHT.

Het gaat om een architectonisch antwoord op de cataloguswoning, zonder de nadelen van de zware, trage, traditionele bouw. Met betere betrouwbaarheid als het gaat om kosten en bouwtijd is de Superlight woning duurzaam en flexibel, maar vooral ook architectonisch aantrekkelijk. Ziet er fris uit en is op een oneindig aantal manieren uit elementen samen te stellen, te combineren, te schakelen en te stapelen.

Het concept is door architect Hans Sluijmer ontwikkeld, in samenwerking met een aantal bedrijven uit de maak-industrie. Vanaf begin 2015 gaan we gezamenlijk de stedenbouwkundige mogelijkheden van Superlight verkennen, concrete locaties ontwerpen en Superlight woningen bouwen.

Zie voor meer informatie http://www.superlight2030.nl/

TERUG

DELEN

Jan Oostveen plaatste deze reactie om 10 februari, 2015

Hoi Matthijs. Doet mij sterk denken aan 'Smart House' van Robert Winkel. Werd rond 2000 in de markt gezet, ook met een aantal ondersteunende bedrijven. Er zijn er destijds enkele gebouwd in Zoetermeer. Weet niet wat er van geworden is. Hoor er nooit meer iets van. Als dit project is mislukt kun je wellicht je voordeel doen met de ervaringen. Groet.

Uw reactie plaatsen: