Fotowedstrijd

Nieuws - 14 november 2013

De inzendtermijn voor de Fotowedstrijd is gesloten, binnenkort wordt hier de uitslag bekend gemaakt. Dank aan alle inzenders voor hun deelname!

Stuur ons uw mooiste of meest verrassende FOTO van een Publiek Interieur.

In het boek over publieke interieurs dat mdbs maakte zijn deze huiskamers in de stad die voor iedereen toegankelijk zijn beschreven en in beeld gebracht. Ook nu zijn we nog steeds benieuwd naar de ontwikkelingen van dit soort ruimtes, vandaar onze recente bureauexcursie naar Gent om de nieuwe stadshal van Robbrecht en Daem to bekijken.

Daarbij ontstond de gedachte dat er ongetwijfeld wel meer nieuwe publieke interieurs zijn, en het idee voor deze fotowedstrijd. 
De vraag is om een foto van een publiek interieur waar u van houdt, of een plek die alle kansen in zich heeft om er een huiskamer van de stad van te maken. 

Het wedstrijdregelement is eenvoudig. Er zijn twee criteria:

1. Een mooie, verrassende foto
2. Het treffend in beeld brengen van een publiek interieur

De jury bestaat uit Lou Wolfs, fotograaf en Marit Overbeek, redacteur de Architect. 

Stuur voor 8 december één foto naar info@mdbs.nl met vermelding van naam van de fotograaf en de locatie van het publieke interieur.

De beste beelden worden gepubliceerd in mdbs FOCUS en de WINNAAR ontvangt het boek 'Binnen in de Stad, ontwerp en gebruik van publieke interieurs'. 

(medewerkers van mdbs zijn uitgesloten van deelname, de beslissing van de jury is bindend, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. het ingezonden beeld mag worden gebruikt door matthijs de boer stedenbouw zonder vooraf toestemming te vragen met vermelding van de fotograaf)

TERUG

DELEN

Peter de Bock plaatste deze reactie om 22 november, 2013

Kleur en kleurcontrast plus het ontwerp en lichtval zijn hier bijzonder.

Astrid plaatste deze reactie om 04 december, 2013

Dank voor jullie inzendingen tot nu toe, of als u nog twijfelt, inzenden kan nog tot en met 8 december!

Uw reactie plaatsen: